Februári Mozimaraton a soproni Elit Moziban

Ismét mozimaraton a soproni Elit moziban! 2018. február 1-7. között 15 filmet tekinthetnek meg nézőink kedvezményesen, 950 Ft-os jegyáron!

Foglalj jegyet interneten a mozi weboldalán vagy telefonon a nyitva tartási időben a 99/312-211-es számon!


Az útvesztő: Halálkúra


február 1., csütörtök 17:30
február 4., vasárnap 20:15
február 6., kedd 15:00
Jegyfoglalás: http://elitmozi.hu/film/az-utveszto-halalkura-981

A film tartalma: A Halálkúra ismét egy komoly próbatétel elé állítja Thomast. A fiú biztos benne, hogy nem bízhat a Veszettben, hiába bizonygatják, hogy a hazugságok idejének vége, s hogy a fiú és barátai visszakaphatják emlékeiket. Thomas azonban sokkal több mindenre emlékszik, mint a többiek. A teher nagy a vállán, hiszen tőle és csapatától várják, hogy létrehozzák az emberiséget fenyegető vírus ellenszerét. Újabb veszélyes kaland veszi kezdetét azzal, hogy Thomas elhatározza, hogy kideríti a Veszett hátsó szándékát. Menekülésük során fejvadászok üldözik őket és egy titkos szervezet is merényletet intéz ellenük. Vajon milyen árat kell fizetniük azért, mert saját kezükbe vették életüket, s túlélheti közülük bárki is a Halálkúrát?


Jumanji: Vár a dzsungel 


február 1., csütörtök 20:00
február 3., szombat 16:00
február 5., hétfő 15:30
február 7., szerda 15:15
Jegyfoglalás: http://elitmozi.hu/film/jumanji-var-a-dzsungel-964

A film tartalma:A történelem nem ismétli magát, de néha újra próbálkozik. Négy középiskolás talál egy régi játék konzolt, amelyen egy olyan program fut, amiről még sosem hallottak: a Jumanji. Kipróbálják, és a játék rögtön beszippantja őket – de igazán. Átváltoznak saját avatárjukká: Spencer, a nagy gémer izomagyú kalandorrá válik (Dwayne Johnson), a focista Fridge „elveszti teste felstő ötven centijét”, cserébe okos lesz, mint Einstein (Kevin Hart), a nagymenő bombázó csajból középkorú, pocakos prof. válik (Jack Black), a nünüke Martha viszont vagány harcos nővé alakul (Karen Gillan). Hamar rájönnek, hogy ezen a pályán a túlélés a tét. Akkor győzhetik le a játékot, és juthatnak vissza a valódi világba, ha bevállalják életük legveszélyesebb kalandját, rátalálnak arra, amit egy 20 évvel ezelőtti gémer hátrahagyott számukra, és tesznek néhány nagyon bátor felfedezést. Mert ha belebuknak, örökre a játékban ragadnak.


Az igazi csoda


február 2., péntek 15:30
február 3., szombat 20:30
február 5., hétfő 20:00
Jegyfoglalás: http://elitmozi.hu/film/az-igazi-csoda-970

A film tartalma: Egy új közösségbe bekerülni mindenkinek nagy kihívás – de van, akinek még annál is nagyobb. Auggie Pullman (Jacob Tremblay) jó fej, okos, kedves és már ötödikes, mégis most kezdi csak az iskolát. A kisfiú ugyanis arcdeformitással született, és eddig édesanyjával (Julia Roberts) tanult otthon. Auggie nem hétköznapi arca alaposan felkavarja az iskolában a kedélyeket. Auggie azonban épp olyan hétköznapi dolgokra vágyik, mint a többi gyerek, és legfőképpen: barátokra. A kisfiú mindent megtesz, hogy elfogadják, de a beilleszkedés nem megy zökkenőmentesen. A szeretetnek és a kedvességnek azonban, mint tudjuk, mágneses ereje van…


Tad, az utolsó felfedező


február 2., péntek 14:00
február 3., szombat 14:30
február 4., vasárnap 11:15
Jegyfoglalás: http://elitmozi.hu/film/tad-az-utolso-felfedezo-967

A film tartalma: Tad Las Vegasba utazik, hogy megtekintse Sara Lavroff régésznő bemutatóját a legújabb felfedezéséről, és ez nem más, mint a papirusz, mely igazolja, hogy létezik a nyaklánc, amely a legendás Midász királyé volt, akinek az érintésétől minden arannyá változott. Ám Tad és Sara boldog találkozóját beárnyékolja az a tény, hogy egy gonosz gazdag ember elrabolja a régésznőt, hogy megszerezze a talizmánt, és így végtelen gazdagságra tegyen szert. Tad világkörüli útra indul, hogy a papagája (Belzoni), és a kutyája (Jeff), no meg csavaros esze segítségével megmentse Sarát, és eközben megismerkedik új barátokkal… és új gonosztevőkkel is!


Ferdinánd 


február 2., péntek 13:30
február 3., szombat 14:00
február 4., vasárnap 13:15
Jegyfoglalás: http://elitmozi.hu/film/ferdinand-963

A film tartalma: Mi dolga a világon egy bikának? Viadalokon való részvétel. És mire vágyik minden igazi bika?
Természetesen arra, hogy végre a stadion közepén állhasson, a fűrészport kapargathassa, és megmutathassa, hogy ő az igazi, a legyőzhetetlen bajnok.
Kivéve Ferdinándot.


Coco 


február 4., vasárnap 11:00
Jegyfoglalás: http://elitmozi.hu/film/coco-olaf-karacsonyi-kalandja-952

A film tartalma: Annak ellenére, hogy családja ősidők óta megveti a zenét, Miguel arról ábrándozik, hogy egyszer neves muzsikus lesz, akárcsak bálványa, Ernesto de la Cruz. Rejtélyes események láncolatát követően a fiú előtt megnyílik a holtak bámulatos és színkavalkádos világa, ahol bizonyítani tudja tehetségét. Varázslatos útja során összeakad a simlis Hectorral, s ketten együtt próbálják megfejteni a titkot, ami fényt derít Miguel családjának valódi történetére.
A Coco előtt látható a mozikban korlátozott ideig az Olaf karácsonyi kalandja című kisfilm, melyben a Jégvarázs szereplői térnek vissza. Olaf csatlakozik Svenhez egy küldetésben, hogy karácsonyi hagyományt találjanak Anna és Elza számára.


Paddington 2


február 3., szombat 12:30
február 4., vasárnap 13:00
február 5., hétfő 15:00
Jegyfoglalás: http://elitmozi.hu/film/paddington-2-960

A film tartalma: Mindenki kedvenc macija, a dédelgetni való Paddington boldogan éldegél a Brown családdal Windsor Gardensben, ahol az előző részben talált otthonra. Paddington csupa szív és vidámság, és amerre csak jár, marmeládot osztogat, így nem csoda, hogy roppant népszerű a helyiek körében. A kismackóra nagy feladat vár: közeleg imádott nagynénje, Lucy századik születésnapja, ezért méltó ajándékot kell kerítenie neki.


Star Wars: Az utolsó jedik


február 2., péntek 17:45
február 4., vasárnap 15:15
február 6., kedd 17:30
  Jegyfoglalás: http://elitmozi.hu/film/star-wars-az-utolso-jedik-936

A film tartalma:  2017 végén a nyolcadik résszel tért vissza mozikba a Star Wars franchise.

Rey rátalált Luke Skywalkerre, azonban még sok kérdésre kell választ találnia sorsát illetően, miközben Kylo Ren erőt gyűjt, hogy visszavágjon.


Testről és Lélekről 


február 3., szombat 18:15
február 5., hétfő 17:45

február 1., csütörtök 16:00
február 2., péntek 18:00
február 4., vasárnap 17:15
február 7., szerda 17:15
Jegyfoglalás: http://elitmozi.hu/film/testrol-es-lelekrol-839

A film tartalma: Mi lenne, ha egy nap találkoznál valakivel, aki éjjelente ugyanazt álmodja, mint te? Vagy pontosabban: kiderülne, hogy már régóta ugyanabban a világban találkoztok éjszakánként. Örülnél neki? Vagy megijednél? Esetleg romantikusnak találnád? De mi van, ha te cseppet sem vagy romantikus alkat? Hogy nézel egy-egy gyengéd álom után másnap, éberen ennek az idegen embernek szemébe? És, mi van, ha az illető nem kifejezetten szimpatikus neked? Próbálnád megszeretni? Hogy lehet az, hogy éjjel, egymástól több kilométerre, magányos ágyatokban fekve egymáséi lehettek, de nappal, hús vér valótokban egymással szemben állva még egy vacak első randevút sem tudtok normálisan lebonyolítani? És mi van, ha a második találkozó is kínosan sikerül? A harmadik meg kifejezetten szégyenletes? Feladnád? És ha feladnád, kibírnád?


Három óriásplakát Ebbing határában


február 4., vasárnap 18:00

február 1., csütörtök 18:15
február 3., szombat 18:00
február 5., hétfő 19:30
február 6., kedd 20:15
február 7., szerda 19:30
Jegyfoglalás: http://elitmozi.hu/film/harom-oriasplakat-ebbing-hataraban-985

A film tartalma: Hónapok teltek el a gyilkosság óta, és még mindig nem sikerült vád alá helyezni senkit. Az áldozat egy lány volt, akinek édesapja, Mildred Hayes merész tettre határozza el magát. Három táblát helyez ki, amelyek mindegyike ugyan arra a helyszínre vezet. A város rendőre, William Willoughby is részt vesz a táblák kihelyezésében. Willoughby helyettese, Dixon is igyekszik részt venni a nyomozásban, de a fiú egyáltalán nem való rendőrnek. Erősakos és forrófejű, akárcsak az anyja. Hamarosan belső háború alakul ki a nyomozásban részt vevő emberek között.


Fantomszál


február 1., csütörtök 15:00
február 2., péntek 20:30
február 7., szerda 17:30

február 4., vasárnap 19:30
február 5., hétfő 17:00
február 6., kedd 15:30
Jegyfoglalás: http://elitmozi.hu/film/fantomszal-984

A film tartalma: A csillogó 50-es években, a háború utáni Londonban Reynold Woodcock, a híres szabó (Daniel Day-Lewis) és nővére, Cyril (Lesley Manville) a brit divatvilág központi figurái: ők öltöztetik a királyi családot, a filmsztárokat, az örökösnőket, a felső tízezer tagjait, az első bálozókat és a rutinos dámákat a Woodcock Ház sajátos stílusában. Nők jönnek és mennek Woodcock életében, akik ihletet és társaságot biztosítanak a megrögzött agglegénynek, míg össze nem találkozik egy fiatal, magabiztos nővel, Almával (Vicky Krieps), aki hamarosan az élete állandó részévé válik, mint múzsa és szerető. Reynold eddig pontosan megtervezett és mintaszerűre szabott életét szép lassan szétzilálja a szerelem…


A legsötétebb óra


február 6., kedd 20:00

február 2., péntek 15:45
február 4., vasárnap 15:00
Jegyfoglalás: http://elitmozi.hu/film/a-legsotetebb-ora-983

A film tartalma: Néhány nappal azelőtt, hogy Nagy-Britannia miniszterelnöke lett, Winston Churchill élete egyik legmeghatározóbb próbatétele elé került: megfontoljon egy kidolgozott békeszerződést a náci Németországgal, vagy határozottan kiálljon, és harcoljon az elveiért, a nemzet szabadságáért. A megállíthatatlan náci erők legázolták Nyugat-Európát, és az invázió veszélye a küszöbön állt; a közvélemény felkészületlen volt, a király szkeptikus, saját pártja pedig ellene szervezkedett. Churchill ilyen körülmények között nézett szembe legsötétebb órájával, lelkesítette fel a nemzetet, és próbálta megváltoztatni a történelem menetét.


Szex, ex, szerelem


február 1., csütörtök 20:30
február 3., szombat 16:15
február 6., kedd 18:00
február 7., szerda 15:30
Jegyfoglalás: http://elitmozi.hu/film/szex-ex-szerelem-986

A film tartalma: Ha Párizs a szerelmesek városa, akkor az exeké is. A film öt pár boldogtalan pillanatait meséli el, humorral fűszerezve kapcsolataik fordulópontjait. Antoine gyáva magát elkötelezni, Didiernek megesik a szíve korábbi feleségén, Laurent kötelességének érzi, hogy exének új házasságát ünnepelje, Lisa nem képes elszakadni barátjától, Serge-től, miközben Greg a kutyájával egyezkedik. Vajon melyikőjük esik újra szerelembe tér vissza életébe az egyszer gyűlölt, máskor imádott ex?


A szürke ötven árnyalata


február 2., péntek 20:15
Jegyfoglalás: http://elitmozi.hu/film/a-szurke-otven-arnyalata-490

A film tartalma: Anastasia Steele (Dakota Johnson) egy átlagos külsejű irodalom szakos egyetemista, aki barátnője helyett vállalja, hogy meginterjúvolja a ifjú milliárdost, Christian Greyt (Jamie Dornan). Bár Christian látszólag magának való férfi, Ana egyre közelebb kerül hozzá.


A sötét ötven árnyalata


február 3., szombat 20:15
Jegyfoglalás: http://elitmozi.hu/film/a-sotet-otven-arnyalata-814

A film tartalma: Jamie Dornan és Dakota Johnson visszatér Christian Grey és Anastasia Steele szerepében A sötét ötven árnyalatában, amely a világsikerű „Ötven árnyalat” trilógia második része. Az első film világszerte több mint 560 milló dollár bevételt hozott.

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>