Nicole Kidman megtanult tapsolni

Az idei Oscar-gála után azonnal mém lett Nicole Kidmanből, mivel szakasztott úgy tapsolt, mint egy fóka.

A színésznő utólag azzal magyarázta a dolgot, hogy nem merte rendesen összeverni a tenyerét, mert milliókat érő – és kölcsönbe kapott – Harry Winston-gyűrűket viselt, és attól tartott, ha nagyon egymáshoz veri a tenyerét, lerepülnek róluk a gyémántok. A minap viszont már úgy tapsolt, mintha extázisban lévő szurkoló lenne egy focimeccsen. Mindez a CMT Music Awards zenei gálán történt, ahol a színésznő férje, Keith Urban countryzenész több rangos díjat is kapott, jobbára olyan dalokért, amelyeket Nicole-nak írt. Igaz, a színésznő ezúttal csak a jegygyűrűjét viselte, amin viszonylag kis gyémánt van, így nem kellett attól tartania, hogy kárt tesz benne.

Nicole Kidmant legközelebb a Csábítás című drámában láthatjuk, amelynek rendező-forgatókönyvírója, Sofia Coppola a legjobb rendező díját kapta a nemrég véget ért cannes-i filmfesztiválon. Az amerikai polgárháború idején játszódó filmben olyan sztárok játszanak még, mint Colin Farrell, Kirsten Dunst és Elle Fanning.

Tags:  

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>