Kedvezményes hétvége a soproni Elitben

A soproni Elit Mozi

Nem április tréfa! április 2-3. között, szombaton és vasárnap a Zootropolis – Állati nagy balhé, a Kung Fu Panda 3., Shakespeare: Téli Rege A Kenneth Branagh Theatre előadásában és a Ha Isten úgy akarja című filmek egységesen 890,- Ft-ért, a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala és a Bazi nagy görög lagzi 2 pedig 950,- Ft-ért nézhető meg a soproni Elit Moziban!


Kung Fu Panda 3 3D

Kung Fu Panda 3

Kung Fu Panda 3

A pandák békés, pocakos lények, és Po valószínűleg fajtája legtökéletesebb példánya. De amikor találkozik elveszettnek hitt apjával, úgy érzi, még sokkal jobb lett körülötte a világ. A két panda együtt kel útra, és vándorol egy csodálatos, védett pandaparadicsomba, ahol csupa kedves, jó fej panda él.
És ez nem mindenkinek tetszik. A gonosz Kai egész Kínában legyőzi a Kung Fu mestereit, és most hőseink lakhelye felé közeleg.

vetítési időpontok:
április 2., szombat 11.15
április 3., vasárnap 11.15


Zootropolis – Állati nagy balhé 3D

Zootropolis - Állati nagy balhé

Zootropolis – Állati nagy balhé

Zootropolis, a modern emlősök fővárosa, különleges hely. Olyan részekből áll, mint az elegáns Szahara tér vagy a zord Tundraváros. Ebben a színes kavalkádban a világ minden tájáról származó állatok élnek egymás mellett békében. Itt nem számít ki vagy, a legnagyobb elefánt és a legkisebb mókuscickány is megfér egymással.

vetítési időpontok:
április 2., szombat 13.00
április 3., vasárnap 13.00


Bazi nagy görög lagzi 2

Bazi nagy görög lagzi 2

Bazi nagy görög lagzi 2

Hogy a sok ouzo-e az oka (hoppá!) vagy éppen a Windex, nem tudhatjuk, de a Portokalos klán tagjain tizenhárom év se hagyott nyomot: egytől-egyig visszatérnek (igen, még a nagymama is), és jobban néznek ki, mint valaha!

vetítési időpont:
április 2., szombat 18.45
április 3., vasárnap 20.30


Batman Superman ellen – Az igazság hajnala 3D

Batman Superman ellen - Az igazság hajnala

Batman Superman ellen – Az igazság hajnala

Milyen hősre van szüksége a világnak? Gotham City védelmezője úgy érzi, hogy Metropolis megmentője már istenként tekint magára, senki és semmi nem korlátozza, így szembefordul vele. De a világ nem törődik velük, mert más kérdésekre keresi a választ: senki nem tudja, mit szeretne: mindenható védelmezőt, vagy függetlenséget.

vetítési időpontok:
április 2., szombat 15.00, 20.30
április 3., vasárnap 15.00, 17.45


Shakespeare: Téli Rege A Kenneth Branagh Theatre előadásában

Shakespeare: Téli Rege

Shakespeare: Téli Rege

Magyarországon a kitűnő Shakespeare-interpretációi és drámai szerepei kapcsán világszerte elismert Kenneth Branagh, Emmy-díjas és Európai filmdíjas színész-rendező önálló színtársulatának produkciója, amelyet a londoni Garrick Színházban rögzítettek.

vetítési időpontok:
április 2., szombat 19.00
április 3., vasárnap 19.00


Ha Isten úgy akarja

Ha Isten úgy akarja

Ha Isten úgy akarja

Tommaso az elismert római szívsebész magabiztos és sikeres ember. Látszólag a családi élete is renben van, leginkább pedig fiára büszke, aki az ő nyomdokain jár, hiszen orvosnak készül. Egy nap azonban váratlan fordulat történik: a fiú bejelenti a családnak, hogy félbehagyja az orvosi egyetemet, mert megváltozott az élete és pap szeretne lenni.

vetítési időpontok:
április 2., szombat 17.00
április 3., vasárnap 17.00


Jegyfoglalás illetve vásárlás a soproni Elit Mozi honlapján, illetve telefonos érdeklődés a 99/312-211-es telefonszámon.

A mozi jegypénztárának nyitva tartása:
április 2., szombat 1015 – 20.30
április 3., vasárnap 10.15 – 20.30

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>