Bulizik és szingli = Rebel

Hogyan legyünk szinglik?

Rebel Wilson nem prédikál mást, mint amit iszik: új filmje, a Hogyan legyünk szinglik? (How to be Single?) című vígjáték a bulizás és a szingli élet örömeiről szól, és ő alakítja benne a legkevésbé idomítható, az életet legbátrabban élvező csajt. És az életben sem nagyon más.

„Sajnos, ha véletlenül ráérek, nagyon kell buliznom, nincs mese” – nyilatkozta az egyre több vígjátékban nagyot alakító színésznő. – „Sokan nem is értik, milyen keményen melózunk: heti 6-7 nap, napi 16 óra, vagyis ha szabadnapom van, akkor sem tehetem meg, hogy otthon maradok, ha ahhoz volna kedvem. Főleg, mióta szingli vagyok. Los Angelesben nem könnyű a helyzet, túl sok az őrült, de én igyekszem mindig rávenni magam, hogy menjek partizni, találkozzam emberekkel.”
A színésznő szeptemberben szakított Mickey Gooch Jr.-ral, aki pedig egy nagy és gátlástalan poén erejéig fel is tűnik a Hogyan legyünk szinglik?-ben. Rebel Wilson azt mondja: az egyik újévi fogadalma az volt, hogy nem kuksol otthon – és eddig be is tartotta.

Hogyan legyünk szinglik? – február 18-24. közötti mozimaraton műsorán!

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>